Leilighet 2 – Bungalow 604 A

  • Størrelse: 70 kvm
  • Soverom: 2 stk.
  • Soveplasser: 4 senger + sovesofa i stue
  • Stue og kjøkken har åpen løsning mot terrasse på 17 kvm.

Det er god oppbevaringsplass i den romslige gangen, og et fullt utstyrt kjøkken. TV med norske kanaler, og utgang til fin terrasse med møbler til hele familien. På terrassen er det også vaskemasking og tørkemuligheter.

Se priser   Kontakt oss 

Området

Leilighet 2 ligger en trapp fra Aquamarinas nydelige hage, med stort oppvarmet basseng, svalende palmer og mange solsenger. Her finner du også en fin strandrestaurant. Hagen har utsikt til havet og stranden, og egen port med direkte utgang til stranden, butikker og restauranter. Det er to bassengområder på Aquamarina, og det andre bassenget ligger ca 100 meter fra leilighet 2. Vis av vis dette bassenget ligger La Aquarela, en av Gran Canarias mest kjente gourmetrestauranter. Det er også en liten butikk rett i nærheten, her får du daglig ferskt brød og alt av dagligvarer og drikkevarer.

Stranden på Anfi del Mar har importert hvit sand fra Bahamas og er nydelig året rundt. Langs strandpromenaden ligger Anfi del Mar med egen park, saltvannsbasseng og private solsenger. Det er flere restauranter å velge blant, og også en stor Spar butikk. Apotek etc. er like i nærheten.

Knapp utleiekalender